Waarom IQ3

iQ3 is de ‘one-stop-shop’ voor elektriciteit en elektrotechniek, gaande van installatiemateriaal tot verlichting en domotica. 

 

Voor elk project leggen we de nadruk op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Uiteraard schenken we de nodige aandacht aan de compatibiliteit en duurzaamheid. Om dit te kunnen garanderen werken we enkel met betrouwbare fabrikanten zodat de continuïteit van uw installatie gegarandeerd wordt. Dankzij de ervaring en expertise van ons team weten wij perfect wat u wil en hoe het moet!
Omdat elk project anders is, wordt ook elk dossier op een persoonlijke manier behandeld. We leveren geen standaard werk, maar doorlopen volgende stappen om een geslaagd eindresultaat te garanderen:

 • Kennismakend gesprek om u en uw behoeftes beter te leren kennen
 • Voorontwerp van uw installatie aan de hand van onze eerste bespreking
 • Eventueel bijstellen van ons voorstel op vlak van;
  • Technologie na overleg met aannemers van andere technieken (CV, ventilatie, haard, …)
  • Budget
 • Leveren van materialen in fases (bekabeling – kast en componenten – schakelmateriaal en afwerking)
 • Installatie in verschillende fases, door u of door ons verzorgd. Uiteraard steeds onder onze coördinatie.
 • Indienststelling en/of programmatie naar wens
 • Opleiding voor gebruik van de installatie
 • Oplevering voor ingebruikname

 

Wij zijn een jonge firma, met een jong team, gefocust op jonge en moderne technologie. Het idee voor iQ3 groeide uit een passie voor bouw en techniek en vooral elektriciteit en domotica. Dankzij de combinatie van de juiste materialen en producten met een goed inzicht hierover kunnen we de woning van morgen intelligenter maken. Deze slimme woning wordt dan 'iQ1': comfortabeler, 'iQ2': veiliger en vooral 'iQ3': energiebesparend! Intussen groeide iQ3 uit tot een elektrotechnische groothandel, dit dankzij onze tevreden klanten! Je kan bij ons terecht voor elektrische materialen van draad tot lamp. iQ3 wil zowel professionelen als particulieren helpen, we willen ons vooral specialiseren in het adviseren en begeleiden van installateurs, architecten, interieurinrichters, klussers, winkeleigenaars en zelfbouwers. Dit voor nieuwbouw en renovatie van woningen, handelspanden, kantoren, werkplaatsen, tuinen, ...

Onze producten


Elektriciteit - Domotica - Verlichting - Toegangscontrole - Audio - Multimedia

We make your home electric

We make your home safer

We light your home

We make your home accessible

We make your home smarter

We make your home entertaining

Locatie

Contacteer ons

iQ3 Home Intelligence BVBA

 

Ekselsebaan 2, 3940 Hechtel

België

+32 11 75 88 38

+32 473 52 14 69

 

Contacteer Ons